Vanhuspalvelut kiireettömällä ja ystävällisellä asenteella Jyväskylän seudulla

Yhteystiedot

Vammaisten kotipalvelu Teemu Sotamaa tuottaa laadukkaat vanhuspalvelut Jyväskylän alueella ja sen lähikunnissa vuosikymmenten kokemuksella. Autamme ikäihmisiä selviämään päivän askareissa, kuten kauppa-, pankki- tai apteekkikäynneissä. Teemme työtämme, jotta arjestasi tulisi hieman sujuvampaa ja turvallisempaa. Ota siis yhteyttä meihin, jos sinä tai läheisesi kaipaatte apua stressittömän arjen saavuttamiseksi Jyväskylän alueella.

Emme ole pelkkä apukäsi, vaan myös ystävä

Lähestymme työtämme hieman erilaisella otteella kuin mitä saatat odottaa. Joka paikkaan ehtivän touhuamisen sijaan teemme työtämme henkilökohtaisella ja kiireettömällä asenteella, sillä meistä on arjen askareiden ohessa mukavaa jutella asiakkaidemme kanssa ja vaihtaa kuulumiset. Emme kuitenkaan lepsuile aikatauluissa tai työssä, vaikka teemme työmme rauhallisesti ja ystävällisesti. Hoidamme arkiset askareet tehokkaasti myös jutustelun ohessa.


Vanhuspalvelut sisältävät normaalien asiointien ja kotitöiden lisäksi ulkoilua ja muuta viriketoimintaa. Käydään yhdessä vaikka torilla, puistossa, kaupoilla tai kirkossa. Kerro meille toiveesi, niin me toteutamme ne. Teemme asiat aina asiakkaan tarpeiden ja kiinnostuksen kohteiden mukaisesti, sillä sinun tyytyväisyytesi on yrityksemme tärkein tavoite. Muovaamme palvelumme yksilöllisesti, jotta tarjoamamme apu ja tuki olisivat mahdollisimman mielekkäitä.

Sujuvan ja turvallisen arjen puolesta

Tarjoamamme vanhuspalvelut perustuvat samalle ammattitaidolle ja kokemukselle, jotka siivittävät myös muita palvelujamme eteenpäin. Toimimme ikäihmisten hyvinvoinnin tukena ja turvana arjessa. Huolehdimme vanhusten yleisen hyvinvoinnin ja arkiaskareiden lisäksi arjen ja elinympäristön turvallisuudesta. Avullamme selätät helposti liukkaat kelit, jyrkät raput tai kodin pikku haasteet.


Vammaisten kotipalvelu Teemu Sotamaa on apunasi, kun sinä tai läheisesi tarvitsette iän myötä apua arjessa. Tarjoamme vanhuspalvelua Jyväskylässä, Laukaassa, Muuramessa ja tarvittaessa muissa Jyväskylän lähikunnissa. Vanhuspalvelut löydät helposti Jyväskylän kaupungin tai Palse.fi-portaalin kautta.