Lapsiperheiden tukipalvelut auttamaan perheiden arkea Jyväskylän seudulla

Yhteystiedot

Vammaisten kotipalvelu Teemu Sotamaa tuottaa lapsiperheiden tukipalvelut Jyväskylässä ja lähikunnissa. Tarjoamme kotiapua lapsiperheiden muuttuviin tilanteisiin. Etenkin suurperheissä ja pienten lasten perheissä avun tarve on usein suurin. Kokemuksemme avulla osaamme vastata haastaviinkin tilanteisiin reippaalla ja ammattimaisella otteella sinun avuksesi. Olipa tarpeesi tilapäinen, äkillinen tai jatkuva, saat meiltä kotiapua joustavasti ja tarpeidesi mukaisesti toteutettuna.

Hoidamme perheesi tarpeet

Tilanteet ja avun tarve vaihtelevat perheestä toiseen. Tämän vuoksi lähestymme jokaista perhettä ja kotia henkilökohtaisella otteella. Istahdetaan yhdessä pöydän ääreen juttelemaan sinun perheesi tarpeista, jotta pystymme tarjoamaan tarvitsemasi avun mahdollisimman pian. Joustamme palveluiden tarjoamisessa erittäin paljon, kiitos mittavan kokemuksemme ja vankan ammattitaidon.


Lapsiperheiden tukipalvelut sisältävät normaalisti esimerkiksi ulkoilua, kaupassakäyntiä, lastenhoitoa ja monia muita kodinaskareita. Teemme kaikki perheen asiat puolestasi sopimuksen mukaan.


Vammaislasten perheet tarvitsevat usein erityistä tukea arjesta selviämiseen. Tätä varten kannattaa tutustua vammaispalveluihimme tarkemmin.

Teemme yhteistyötä julkisten toimijoiden kanssa

Olemme aktiivisessa yhteistyössä Jyväskylän kaupungin sekä Muuramen ja Laukaan kuntien kanssa. Tuotamme lapsiperheiden tukipalveluja pääasiassa kunnallisten toimijoiden kautta Jyväskylän alueen perheille. Löydät meidät myös Palse.fi-portaalin kautta.


Sosiaalihuoltolain mukaan lapsiperheillä on oikeus saada perheen huolenpidon turvaamiseksi kotipalvelua erityistapauksissa. Näitä tapauksia ovat mm. sairaus, synnytys, vamma ja erityiset perhe- tai elämäntilanteet. Tarjoamme täysimittaiset lapsiperheiden tukipalvelut arkisten tarpeiden lisäksi myös erikoistapauksia varten. Tutustu lapsiperheiden tukipalveluihin ja niiden kattavuuteen THL:n sivuilla.


Tuomme palvelumme minkä tahansa Jyväskylän alueen perheen saataville yhdellä yhteydenotolla. Jos et ole jo hankkinut perhepalveluita kaupungin tai kunnan kautta, voit ottaa meihin suoraan yhteyttä kysyäksesi apua. Kotiapua on saatavilla Jyväskylän lisäksi Muuramen ja Laukaan alueilla.