Vammaispalvelut kokemuksella ja ammattitaidolla Jyväskylän seudulla

Yhteystiedot

Vammaisten Kotipalvelu Teemu Sotamaa on ammattitaitoinen ja koulutettu vammaispalvelujen tarjoaja Jyväskylän alueella. Teemme läheistä työtä vammaisen ja tämän läheisten kanssa hyödyntäen vahvaa asiantuntemusta ja pitkää kokemustamme. Autamme sinua selviämään arjesta, jos asut yksin kotona tai jos perheessäsi on vammainen lapsi. Palvelumme suunnitellaan yksilöllisesti jokaisen asiakkaan tarpeisiin.

Työskentelemme paremman elämän puolesta

Elämän rutiinit ja pienet haasteet on helpointa selättää yhdessä. Lähimmäisten kanssa arjesta selviytyminen on luonnollisesti paras ja mieluisin tapa elää, mutta joskus apu tulee tarpeeseen. Autamme mieluusti yksin asuvia vammaisia sekä perheitä, joissa on esimerkiksi vammainen lapsi, selviytymään elämän haasteista paremmin. Uskomme vakaasti työhömme ja sen arvoon – jokainen ihminen on meille tärkeä ja jokainen kohtaaminen ainutlaatuinen.


Vammaispalvelut sisältävät esimerkiksi päivittäisissä toimissa, työssä, opiskelussa ja harrastuksissa avustamista. Autamme liikkumisessa, pukeutumisessa, henkilökohtaisessa hygieniassa, vaate- ja ruokahuollossa sekä muussa asioinnissa, kuten pankki- tai apteekkikäynneissä.

Tuottamamme vammaispalvelut perustuvat yksinkertaiseen ajatukseen, joka ohjaa toimintaamme: myös vammaisella ja hänen perheellään on oikeus inhimilliseen elämään. Laitosmaisuus ja etäinen asenne eivät kuulu meidän toimintatapoihimme.

Henkilökohtaista apua sinulle

Lähestymme työtämme ja sinua aina henkilökohtaisella ja lämminhenkisellä asenteella, koska haluamme elää onnellisesti. Tarvitsetko sinä tai läheisesi apua arjessa pärjäämiseen? Vammaisten kotipalvelu Teemu Sotamaa järjestää vammaispalvelut aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti – jutellaan vain ensin yhdessä tarpeistasi. Palvelemme aktiivisesti Jyväskylässä ja sen lähikunnissa, kuten Muuramessa ja Laukaassa.


Vammaispalvelut ovat erikoisalaamme, joten voit huoletta luottaa ammattitaitoomme ja ystävälliseen palveluumme. Jos sinulle on kuitenkin jäänyt vielä kysyttävää, ota meihin yhteyttä ja kysy rohkeasti lisää. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin palveluita tai yritystämme koskien. Voit myös tutustua Teemu Sotamaahan tarkemmin täällä.