Ammattitaitoiset hoitotyöpalvelut Jyväskylän seudulla Teemu Sotamaalta 

Yhteystiedot

Vammaisten kotipalvelu Teemu Sotamaa on kokenut vammaishoidon, vanhusten kotiavun, omaishoitopalvelujen ja lapsiperheiden arjen tukija. Tarjoamme ihmisläheisiä, ammattitaitoisia ja luottamuksellisia hoitotyöpalveluja apua tarvitseville ihmisille Jyväskylän alueella 25 vuoden vankalla kokemuksella. Hoitotyöpalvelut ovat erikoisalaamme.

Ihminen kaiken takana – mistä toimintamme alkoi?

Tervetuloa tutustumaan yritykseni alkujuuriin! Olen Teemu Sotamaa ja perustin vammaisten kotipalvelun syksyllä 2012. Tuotan nykyään yritykseni kautta tilapäistä kotipalvelua lapsiperheille, vanhuksille, vammaisille sekä perheille, joissa on vammainen lapsi.

Perheeseeni kuuluvat kultainen vaimo ja reippaat lapset. Voimaa jaksamiseen antavat myös perheemme veikeät kissat ja koirat. Olemme asuneet Keljonkankaan seudulla jo yli 10 vuoden ajan. Koulutukseltani olen vammaistyöhön erikoistunut lähihoitaja. Armeijan kävin valmistuttuani lähihoitajaksi vuonna 1995. Tämän jälkeen olin töissä Jyväskylän näkövammaisten koulun oppilaskodissa lastenhoitajana. Lapset, joiden parissa työskentelin, olivat monivammaisia lapsia. Seuraavaksi siirryin vanhustyöhön ja olin Jyväskylän hoivapalveluyhdistyksessä ja Kotikaaren palvelutalossa yöhoitajana 2008–2012.

Läheistä työtä pitkällä kokemuksella

Vuosien aikana minulle on karttunut kokemusta mitä erilaisempien asiakkaiden kanssa. Jatkan työtäni hymyssä suin tähän päivään asti, koska tiedän voivani tutustua yhä uusiin ihmisiin yritykseni kautta. Erityisenä vahvuutena ja osaamisalueenani pidän sitä, että huomioin muiden ihmisten yksilölliset tarpeet päivittäisessä työssäni. Tämä nousee esiin erityisesti vammais- ja vanhustyössä, joiden parissa hoitotyöpalvelujen laadulta vaaditaan paljon.


Panostamalla vahvasti laadukkaaseen ja yksilölliseen palveluun yritykseni on jatkuvasti parantamassa kaikkien sellaisten Jyväskylän alueen asukkaiden elämää, jotka kaipaavat hoitotyöpalveluita arkeensa. Lisäkseni yrityksessä toimii apuna Harri Seppälä, jonka kanssa teen työtä asiakkaidemme hyväksi päivästä toiseen. Olemme molemmat alamme kokeneita asiantuntijoita ja ystävällisiä auttajia. Ota meihin yhteyttä, kun etsit kokenutta ja sydämellistä ihmistä arkesi tueksi Jyväskylässä ja lähikunnissa.