Luotettavaa ja osaavaa omaishoitoa Jyväskylän seudulla

Yhteystiedot

Vammaisten kotipalvelu Teemu Sotamaa on auttava ja osaava omaishoitopalvelujen tuottaja Jyväskylän seudulla. Teemme yhteistyötä Jyväskylän kaupungin sekä Muuramen ja Laukaan kuntien kanssa. Tuomme kuntien kautta omaishoidon palvelumme Jyväskylän alueen asukkaiden saataville. Tarjoamme osaavaa ja monipuolista apua arjessa jaksamiseen kaikille sitä tarvitseville. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Mitä omaishoito sisältää?

Omaishoidon tuki on kokonaisvaltainen palvelu, jossa ammattilainen ja omainen kattavat yhteistyössä vanhuksen, vammaisen tai muuten sairaan henkilön hoitotarpeet. Vammaisten kotipalvelu Teemu Sotamaa tuottaa omaishoidon tuen palveluita vankalla ammattitaidolla ja sydämellisellä otteella, jotta sinä tai apua tarvitseva läheinen selviäisitte elämän haasteista kotosalla. 

Omaishoito voi tarkoittaa esimerkiksi apua viikonlopun yli asiakkaan omassa kodissa. Sen piiriin voi kuulua erityistä hoitopalvelua, johon omaishoitajalla ei itsellään ole riittävää osaamista. Omaishoidon muodosta, laajuudesta ja muista yksityiskohdista sovitaan aina tapauskohtaisesti asiakkaan tarpeiden mukaan.

Pääset tutustumaan omaishoidon sääntöihin, sopimuksiin ja yksityiskohtiin sosiaali- ja terveysministeriön sivuilla.

Lue lisää omaishoidosta

Olemme apunasi arjessa

Milloin ehdit viimeksi levähtää ja kerätä voimia? Älä anna stressin ja väsymyksen kasautua, vaan huolehdi itsestäsi. Hankkimalla apua arkeen jaksat paremmin ja elämä helpottuu. Vammaisten kotipalvelu Teemu Sotamaa palvelee monien muiden asiakasryhmien lisäksi omaishoitajia ja heidän läheisiään kaikissa arjen tilanteissa.


Palvelumme voi maksaa omaishoidon palvelusetelillä. Omarahoitteisesta omaishoitopalvelusta saa kotitalousvähennystä verotuksessa. Nämä mahdollisuudet pienentävät hoitokustannuksia, jolloin avun pyytämisen kynnys toivottavasti laskee. Kaikilla meillä on oikeus hengähtää ja jaksaa siten paremmin arjessa. Kysy meiltä rohkeasti omaishoidon tuen saatavuudesta Jyväskylässä ja lähikunnissa, jos et ole jo löytänyt tarvitsemaasi apua kaupungin tai kunnan kautta.